Disclaimer en copyright

“Wat u niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet.”

Bekend gezegde

Copyright

Deze website en alle onderdelen op deze website zijn eigendom van MoneySkills.nl, een onderdeel van Maedenken (KVK Rotterdam, 24429208, By Meghan/Maedenken/Legal Lioness, hierna: MS). De onderdelen waarin verwezen wordt naar andere websites/bedrijven, doormiddel van bronvermelding, embedding of links, zijn geen onderdeel van MS. Het is niet toegestaan om deze website of onderdelen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van MS, tenzij je de informatie voor persoonlijke of educatieve, niet commerciële redenen of doeleinden nodig hebt. Alle logo’s, trademarks, teksten en afbeeldingen zijn eigendom van hun eigenaars.

 

MoneySkills als bron gebruiken

Wil je wat van deze site opnemen op je eigen site of voor andere redenen digitaal overnemen? Doe dan het volgende.

Vermeld de naam van de website als volgt:

MoneySkills / MoneySkills.nl

Met hoofdletters in alle woorden.

Verwijs naar mij als

Meghan / Meghan van MoneySkills.nl

Zorg ervoor dat er één klikbare link met een van bovenstaande aanduidingen in jouw stuk voorkomt. Het volgen van de link mag niet belemmerd worden voor bezoekers of zoekmachines.

Wil je meer dan één tekst per maand overnemen? Vraag dan toestemming via het contactformulier hieronder.

 

Disclaimer

Ondanks dat ik onwijs veel tijd besteed aan het maken en updaten van de website, kan het gebeuren dat de informatie niet geheel (meer) klopt. Als je een fout of onvolledigheid vindt, stuur mij dan een e-mail door het contactformulier hieronder in te vullen.

Ik vul en pas de informatie op de website regelmatig aan. Dit mag ik doen zonder daar vooraf over te informeren.

Eventuele links naar andere websites die niet door Maedenken/Legal Lioness/By Meghan gemaakt zijn, zijn op de website opgenomen om jou van dienst te kunnen zijn. Ik doe mijn best in het selecteren van deze websites. Je verlaat de website van MS als je erop klikt. Ik ben niet aansprakelijk voor de inhoud of alle andere aspecten van de websites van anderen. Ook ben ik niet aansprakelijk voor de inhoud van berichten die op deze site door gebruikers/lezers achtergelaten worden.

Ik ben geen psycholoog/psychiater/therapeut, arts, yogi of bewindvoerder en zo doe ik me ook niet voor. Als je twijfelt over het opvolgen van een tip, raadpleeg dan een psycholoog/psychiater/therapeut, arts, yogi of bewindvoerder. Aan de tips op MS kan je geen rechten ontlenen, omdat ze van algemene aard en strekking zijn. Je bent zelf aansprakelijk voor de gevolgen van het lezen en opvolgen van de tips en adviezen, dus ook niet aan fysieke, psychische of financiële schade. Let op: je bent dus ook zelf aansprakelijk voor alle positieve gevolgen!

Affiliate links

Ik ben affiliate-partner van een aantal bedrijven. Dat betekent dat als je via mijn link iets op hun site koopt, dat ik dan een kleine vergoeding daarvoor krijg. Uiteraard link ik alleen via zo’n link naar producten die ik ook echt zelf getest heb en waar ik zelf tevreden over ben. Bij een blog staat dan de volgende tekst: ”Dit artikel bevat affiliate links”. Het klikken op en bestellen via zo’n link kost jou niks extra’s, maar je helpt mij er wel mee.

Ik wil graag de vrijheid om een product of dienst aan te raden waar ik achter sta. Dit is waarom ik mijzelf niet officieel heb laten registreren als budgetcoach, ook al heb ik het diploma wel op zak. 

MS is niet aansprakelijk voor (schade aangericht door) de producten die door middel van affiliate links zijn verkregen bij andere bedrijven of aanbieders.

© 2020, MoneySkills.nl/Maedenken.

Vragen of opmerkingen?

Pin It on Pinterest